Digitale tegninger

RT Consult  har professionelle tegnere, som leverer alle former for tekniske tegninger i 2D eller i 3D.

 

Gruppen servicerer alle arkitekt- & ingeniørrelaterede arbejder og fungerer som back-office for kommuner og virksomheder i Skandinavien.

 

Vi tilbyder høj kvalitet bl. a. fordi vi bruger den nyeste og mest avancerede teknologi. Vore erfarne tegnere, har stor erfaring indenfor arkitekt-, ingeniør- og serviceindustri, vi kan således tilbyde høj kvalitet og eksterm hurtig leveringstid. Vore arbejdsprocesser er yderst fleksible. Lad os få en uforbindende briefing, så vi kan give et forslag til pris og leveringstid.

 

Det er helt naturligt at de opgaver vi udfører og arbejder med er fortrolige og ikke bliver set eller oplyst til uvedkommende. RT Consult er sikkerhedsgodkendt og arbejder under ubetinget tavshedspligt.

 

Vi arbejder efter dine tegninger og instruktioner - måske endda kun håndskrevne skitser og noter. Vi kan justere og tilrette design i samarbejde med dig eller dit designteam. Gennem samarbejdet kommer vi frem til et tilfredsstillende resultat og vi er klar til at producere et fuldt sæt tegninger  - uanset hvilke grundplaner, facadetegninger eller snittegninger du ønsker. Vore ingeniører arbejder med kvalitetsarbejde indenfor alle byggesager og virker som ”back bone” for de tekniske tegnere.

 

Lad os give et tilbud på din næste tegning.